Η Ομαδα μας

Παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις, με σεβασμό στις ανάγκες σας, μέσω της έμπειρης και επιστημονικά καταρτισμένης ομάδας μας, που εργάζεται με σκοπό την επίτευξη των προσδοκιών σας.

team_image

Managing Director – Πολιτικός Μηχανικός
Στεφανος Χατζουλης

Με ιδιαίτερες γνώσεις στη φυσική κτιρίων και τα οικονομικά δεδομένα τους, εξειδικεύεται στον κατασκευαστικό τομέα και παράλληλα διευθύνει και οργανώνει την αποπεράτωση όλων των έργων.
Personal CV

team_image

Πολιτικός Μηχανικός
Χριστινα Γεωργιαδη

Αναλαμβάνει την επίλυση των στατικών απαιτήσεων όλων των έργων, ενώ επιπλέον διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε νομικής φύσεως αντικείμενα που αφορούν τις κατασκευές.

team_image

Πολιτικός Μηχανικός
Νικολαος Μελλιος

Ειδικεύεται στον σχεδιασμό, μελέτη, σύνταξη τεχνικών εκθέσεων και οικονομικοτεχνικών μελετών για την βέλτιστη ενεργειακή απόδοση των οικοδομών.  Αναλαμβάνει την κατασκευή εξαερισμών ενεργειακών κτιρίων με κύριο στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη θερμική άνεση των κατοίκων στους χώρους διαμονής.

team_image

Πολιτικός Μηχανικός
Κλαιρη Βαιτση

Αναλαμβάνει την διεκπεραίωση των σχεδίων και των αδειών συνολικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις  και το πλαίσιο των οικοδομικών κανονισμών και της πολεοδομίας.

team_image

Αρχιτέκτων Μηχανικός
Ελενη Ρηγακη

Bασική ενασχόληση είναι η σύνταξη φακέλων ενεργειακών μελετών και ο εξωραϊσμός – αισθητική ολοκλήρωση των σχεδίων & μελετών.

Accessibility